AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi ruj sürmek

Kahve falında kahverengi ruj sürmek

Kahve falında kahverengi ruj sürmek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi ruj sürmek gördüyseniz:

  • Kayıplar veya imajınızı olumsuz etkileyebilecek olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında kahverengi ruj sürmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında kahverengi ruj görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına inanılır.

Kahve falında dudağına ruj sürmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendine kırmızı ruj sürmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında turuncu ruj sürmek şöhret elde edeceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate işaret etmektedir.

Kahve falında dudaklara ruj sürmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dudağa kırmızı ruj sürmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine delalet eder.

Kahve falında birine ruj sürmek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir