AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynaya bakarak ruj sürmek

Kahve falında aynaya bakarak ruj sürmek

Kahve falında aynaya bakarak ruj sürmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında aynaya bakarak ruj sürmek gördüyseniz:

  • Her ne kadar eğilimler veya üzerinize uygulanan baskı nedeniyle işleri daha da karmaşık hale getirme veya daha fazla görev üstlenme niyetinde olsanız da, bazı işleri basitleştirmek veya iş bölümü yapmak için yeni yollar bulmalısınız.

Kahve falında aynaya bakarak ruj sürmek yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında aynaya bakarak makyaj yapmak sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında aynaya bakarak süslenmek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına yorulur.

Kahve falında aynaya bakarak dua etmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine inanılır.

Kahve falında aynaya bakarak oynamak sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına delalettir.

Kahve falında aynaya bakarak konuşmak yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aynaya bakarak ağlamak bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında bakara suresinin okunduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir