AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğe ruj sürmek

Kahve falında erkeğe ruj sürmek

Kahve falında erkeğe ruj sürmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize, sevilen bir eşyanın çalınacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğe ruj sürmek gördüyseniz:

  • Biraz sinirli olabilirsiniz.

Kahve falında erkeğe ruj sürmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında erkek ruj sürmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine ruj sürmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aynaya bakarak ruj sürmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, çok büyük başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ruj sürmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına inanılır.

Kahve falında kendine ruj sürmek sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, onlara çok bağlı olacağına işarettir.

Kahve falında parlak ruj sürmek uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendine kırmızı ruj sürmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir