AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmak kırılmak

Kahve falında parmak kırılmak

Kahve falında parmak kırılmak para kazanmaya başlayacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında parmak kırılmak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren değişikliklerin olumlu etkileri olabilir.

Kahve falında parmakları kırılmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında parmağı kırılmak imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında işaret parmağının kırıldığını görmek galibiyetlerinin de çoğalacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında parmaklarının kırıldığını görmek işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında ayak parmaklarının kırıldığını görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, hayırlı ve güzel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak parmağının kırılmasını görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında parmak kırıldığını görmek birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılmış parmak görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir