AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah pardesü görmek

Kahve falında siyah pardesü görmek

Kahve falında siyah pardesü görmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, maddi gücünün azalacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, en küçük sorunda parlayacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah pardesü gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yenilik yapmak, kariyerinizi yeni bir boyuta taşımak, ev değiştirmek, yeni bir ilişkiye başlamak v.b benzeri başlangıçlar yapmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında siyah parmak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında siyah pardesü giymek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun siyah pardesü giymek sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına delalettir.

Kahve falında siyah pardesü giydiğini görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah pardesü görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında parmaktan kan aldırmak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına delalet eder.

Kahve falında parmak ameliyatı olmak sağlığını da kaybedeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağında yeşil yüzük görmek işlerinde çok başarılı olacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir