AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağa büyük gelen yüzük görmek

Kahve falında parmağa büyük gelen yüzük görmek

Kahve falında parmağa büyük gelen yüzük görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında parmağa büyük gelen yüzük gördüyseniz:

  • Şimdilik gözden uzak olan pürüzler sonradan başınıza dert olabilir.

Kahve falında parmağa büyük gelen yüzük görmek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine tabir olunur.

Kahve falında parmağa bol gelen yüzük görmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında parmağına bol gelen yüzük görmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hacdan gelen yüzük görmek nahoş sözler işiteceğine, böylece hayatından memnun olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bol gelen yüzük takmak işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hacdan gelen yüzük takmak malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında uzaktan gelen birine sarılmak sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine inanılır.

Kahve falında uzak yoldan gelen misafir görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir