AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah parlak taş görmek

Kahve falında siyah parlak taş görmek

Kahve falında siyah parlak taş görmek işlerinin de hal yoluna gireceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, kirli işlere bulaşacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah parlak taş gördüyseniz:

  • Yapılacak seyahatler, ziyaretler veya sizin için özel bir kişiyle zaman geçirmeniz hayatınızı zenginleştirebilir.

Kahve falında siyah parlak taş görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil parlak taş görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak taş görmek hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz parlak taş görmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine rivayet eder.

Kahve falında parlak sarı taş görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak taşlar toplamak sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parlak taşlı küpe görmek fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parlak taş toplamak hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir