AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak taş görmek

Kahve falında parlak taş görmek

Kahve falında parlak taş görmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, rızık bolluğu içinde olacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parlak taş gördüyseniz:

  • Kendinizi belli seçimler yapmak zorunda hissedebilir ya da sert kararlarınız yüzünden suçluluk hissine kapılabilirsiniz.

Kahve falında beyaz parlak taş görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parlak taşlar toplamak kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında parlak taş bulmak hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil parlak taş görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parlak taş görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parlak sarı taş görmek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında parlak taşlı küpe takmak çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında siyah parlak taş görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir