AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak taşlar toplamak

Kahve falında parlak taşlar toplamak

Kahve falında parlak taşlar toplamak işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, bereket ve zenginlik olacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında parlak taşlar toplamak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri etkilemeye çalışırken gereğinden fazla harcama yapabilirsiniz.

Kahve falında parlak taş toplamak tecrübe sahibi olacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında parlak taşlar toplamak çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parlak mavi taş görmek önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah parlak taş görmek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında parlak taşlı küpe görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil parlak taş görmek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parlak taşlı yüzük görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında parlak taşlı küpe takmak problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir