AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmak ameliyatı olmak

Kahve falında parmak ameliyatı olmak

Kahve falında parmak ameliyatı olmak her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, helal rızka kavuşacağına, zorlukların geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmak ameliyatı olmak gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları gerçekten çok özel olabilir, her koşulda denemekten kaçmamanız gerekiyor.

Kahve falında parmaktan ameliyat olmak mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine inanılır.

Kahve falında parmak ameliyatı olmak güzel günlerinin geride kalacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin ameliyat edildiğini görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyin ameliyatı olacağını görmek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında ameliyat dikişi atıldığını görmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacak ameliyatı olmak hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına rivayet eder.

Kahve falında kediyi ameliyat etmek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, bereketli bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında kulaktan ameliyat olmak insanların afiyet bulacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir