AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaktan kan aldırmak

Kahve falında parmaktan kan aldırmak

Kahve falında parmaktan kan aldırmak bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, erken evlilik yapacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, memur ise terfi edeceğine, tersliklerin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında parmaktan kan aldırmak gördüyseniz:

  • Bir taraftan bazı konularda yanıtlar beklerken bir taraftan da harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında parmağından kan aldırmak saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, başarılarını arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında parmaktan kan aldırmak kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtından kan aldırmak zorlukların kolayca aşılacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına tabir olunur.

Kahve falında koldan kan aldırmak çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında elinden kan aldırmak sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, işinden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında ayağından kan aldırmak yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında başından kan aldırmak az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına rivayet eder.

Kahve falında doktora kan aldırmak sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, umutlarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir