AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah papağan görmek

Kahve falında siyah papağan görmek

Kahve falında siyah papağan görmek iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, yeni işlere girileceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işarettir.

Kahve falında siyah papağan gördüyseniz:

  • Kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Kahve falında siyah papağan görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, üzgün ve karamsar olacağına delalet eder.

Kahve falında papağana yem vermek büyük başarılara kazanılacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına tabir olunur.

Kahve falında papağan konuşmak sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında papağan öpmek tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, korkularının üzerine gideceğine delalet eder.

Kahve falında papağandan korkmak kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında papağanın öldüğünü görmek kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında papağan aldığını görmek nasıl bir hayat sürdüreceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında papağan kuşlar görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, amaçlarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir