AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağan konuşmak

Kahve falında papağan konuşmak

Kahve falında papağan konuşmak bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, masrafların altında kalacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında papağan konuşmak gördüyseniz:

  • Fiziki veya metafiziksel seyahatlere açık bir aydasınız.

Kahve falında papağanla konuşmak verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında papağan konuşmak yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başında papağan görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında papağan balığı görmek üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına yorulur.

Kahve falında papağan öldürmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pembe papağan görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında tüysüz papağan görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında iki papağan görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir