AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağan aldığını görmek

Kahve falında papağan aldığını görmek

Kahve falında papağan aldığını görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına yorulur.

Kahve falında papağan aldığını gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, gayrimenkul başlıklı konuları veya iş hayatınızı ilgilendiren değişiklikler yapmanız gerekebilir veya istenebilir.

Kahve falında papağan aldığını görmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz papağan yakalamak sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına delalettir.

Kahve falında papağan resmi görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rengarenk papağan görmek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında papağana su vermek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında papağanın yumurtladığını görmek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına delalettir.

Kahve falında papağanın kaçtığını görmek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine inanılır.

Kahve falında siyah papağan görmek problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir