AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağandan korkmak

Kahve falında papağandan korkmak

Kahve falında papağandan korkmak çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, çekilen acıların unutulacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında papağandan korkmak gördüyseniz:

  • Unutmayın pratik yanınızı öne çıkarırsanız, pek çok şeyi kolaylıkla halledebilirsiniz.

Kahve falında papağandan korkmak yol yordam öğretileceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına delalettir.

Kahve falında konuşmayan papağan görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, prestij kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında papağanı kafese koymak sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında papağanla konuştuğunu görmek güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında papağanın konuştuğunu görmek hayırlı haberler getireceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil papağan görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine yorulmaktadır.

Kahve falında papağanı eline almak çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında papağan öldürmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir