AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde siyah nokta görmek

Kahve falında yüzde siyah nokta görmek

Kahve falında yüzde siyah nokta görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, çıkış yolları bulacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde siyah nokta gördüyseniz:

  • Evliyseniz eşinizle aranızda iyi iletişim dahi olsa zaman zaman tartışabilirsiniz.

Kahve falında yüzde siyah nokta sıkmak yeni mallara kavuşacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına işaret eder.

Kahve falında yüzde siyah nokta görmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzündeki siyah noktaları sıkmak üzüntülerin mutluluğa döneceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine delalet eder.

Kahve falında kulakta siyah nokta görmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında burnunda siyah nokta görmek bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah nokta sıktığını görmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah nokta patlatmak yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünden siyah nokta sıkmak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir