AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde siyah nokta sıkmak

Kahve falında yüzde siyah nokta sıkmak

Kahve falında yüzde siyah nokta sıkmak çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, onu isyan noktasına getireceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza işaret eder.

Kahve falında yüzde siyah nokta sıkmak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak kalmak için evde bazı değişiklikler yapılması gerekebilir.

Kahve falında yüzde siyah nokta sıkmak çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzde siyah nokta görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah nokta sıkmak maddi olarak çok rahat olunacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına işarettir.

Kahve falında yüzündeki siyah noktaları sıkmak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünden siyah nokta sıkmak çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, insanları kandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde siyah nokta sıkmak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine yorulur.

Kahve falında burunda siyah nokta görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına yorulur.

Kahve falında siyah nokta patlatmak ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir