AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah nokta görmek

Kahve falında siyah nokta görmek

Kahve falında siyah nokta görmek planlarının gerçekleşeceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah nokta gördüyseniz:

  • Hemen şüphe duymadan önce, bir denemenizde fayda var.

Kahve falında yüzde siyah nokta sıkmak işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına delalettir.

Kahve falında siyah nokta temizlemek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah nokta sıktığını görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzde siyah nokta görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında burnunda siyah nokta görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına işarettir.

Kahve falında yüzünden siyah nokta sıkmak tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, onların bir adım önüne geçeceğine işarettir.

Kahve falında yüzündeki siyah noktaları sıkmak kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde siyah nokta sıkmak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, aile bireyleri ile tartışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir