AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunda siyah nokta görmek

Kahve falında burnunda siyah nokta görmek

Kahve falında burnunda siyah nokta görmek eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnunda siyah nokta gördüyseniz:

  • Değişiklikleri dış faktörlere bağlı değil, kendi inisiyatifinizi kullanarak gerçekleştirmelisiniz.

Kahve falında burnunda siyah nokta görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yüzde siyah nokta görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kulakta siyah nokta görmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah nokta patlatmak ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah nokta sıkmak maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah nokta temizlemek endişelerin ve dertlerin biteceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünden siyah nokta sıkmak ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında burunda siyah nokta görmek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir