AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah mürekkep görmek

Kahve falında siyah mürekkep görmek

Kahve falında siyah mürekkep görmek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kişinin güzel işler yapacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında siyah mürekkep gördüyseniz:

  • Planlarda ani değişiklikler yapılması veya beklenmedik şekilde değişen planlara uyum sağlamak gerekebilir.

Kahve falında siyah mürekkep görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine rivayet eder.

Kahve falında mürekkeple yazı yazmak dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında mürekkep içmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı mürekkep görmek kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında eline mürekkep bulaşmak helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mürekkep döküldüğünü görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında mürekkep yutmak hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalemin mürekkebinin bittiğini görmek belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir