AnaSayfa / Genel / Kahve falında mürekkep yutmak

Kahve falında mürekkep yutmak

Kahve falında mürekkep yutmak aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına delalet eder.

Kahve falında mürekkep yutmak gördüyseniz:

  • Stresten ya da stresli kişilerden uzak durun.

Kahve falında mürekkep yutmak çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında mürekkep içmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine delalet eder.

Kahve falında elde mürekkep görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah mürekkep görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, küslüklerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi mürekkep görmek sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına işaret eder.

Kahve falında mürekkep dökmek sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına delalettir.

Kahve falında kalemin mürekkebinin bittiğini görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı mürekkep görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir