AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah mezar görmek

Kahve falında siyah mezar görmek

Kahve falında siyah mezar görmek sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah mezar gördüyseniz:

  • İsteklerinize ulaşmanızı sağlayacak farklı yollar var.

Kahve falında mezarlıkta siyah yılan görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında siyah mezar görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine yorulur.

Kahve falında mezarlıkta siyah köpek görmek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta siyah at görmek kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında siyah mezar taşı görmek insanları sakinleştireceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına işaret eder.

Kahve falında mezarda müzik dinlemek eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine delalettir.

Kahve falında mezar kazıldığını görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında mezarlıkta kovalanmak kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir