AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta siyah at görmek

Kahve falında mezarlıkta siyah at görmek

Kahve falında mezarlıkta siyah at görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta siyah at gördüyseniz:

  • Kendinize dur deyin.

Kahve falında mezarlıkta siyah at görmek iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, iş ve mekan değiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta at görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezara toprak attığını görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü siyah at görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah at yavrusu görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında siyah renk at görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına işaret eder.

Kahve falında at siyah görmek geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koşan siyah at görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir