AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda müzik dinlemek

Kahve falında mezarda müzik dinlemek

Kahve falında mezarda müzik dinlemek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına işarettir.

Kahve falında mezarda müzik dinlemek gördüyseniz:

  • Angarya sayılabililecek meşguliyetleri hallettikten sonra bazı güzel olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında mezarda müzik dinlemek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta müzik dinlemek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına alamet eder.

Kahve falında telefonda müzik dinlemek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, işlerinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulaklıkla müzik dinlemek işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabada müzik dinlemek ruhunun da şifaya kavuşacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sesli müzik dinlemek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında bilgisayarda müzik dinlemek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güzel müzik dinlemek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir