AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah mezar taşı görmek

Kahve falında siyah mezar taşı görmek

Kahve falında siyah mezar taşı görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına inanılır.

Kahve falında siyah mezar taşı gördüyseniz:

  • Aman dikkat edin, eliniz yanmasın.

Kahve falında siyah mezar taşı görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarihi mezar taşı görmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde mezar taşı görmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin mezar taşını görmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında mezar taşı okumak rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar taşının oynadığını görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında evliya mezar taşı görmek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar taşı yazmak gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir