AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta siyah yılan görmek

Kahve falında mezarlıkta siyah yılan görmek

Kahve falında mezarlıkta siyah yılan görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına, yanlış işler yapacağına, insanların takdirini kazanacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, hayra ve esenliğe, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta siyah yılan gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, fiziksel ya da mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda ki duraksama sona eriyor.

Kahve falında mezarlıkta siyah yılan görmek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta siyah at görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında mezarlıkta siyah köpek görmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah mezar taşı görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah mezar görmek işlerinin yoluna gireceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine işaret eder.

Kahve falında mezarda yılan görmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine alamet eder.

Kahve falında mezardan çıkan yılan görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta yılan görmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir