Kahve falında mezarlıkta kovalanmak

Kahve falında mezarlıkta kovalanmak düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta kovalanmak gördüyseniz:

  • Asıl niyet ya da duygularınızı açıklamanız işinize karışılması anlamına gelebilir.

Kahve falında mezarlıkta kovalanmak sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iskelet tarafından kovalanmak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında sarı kova görmek dualarının gerçekleşeceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kedi kovalayan köpek görmek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deve tarafından kovalanmak maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, rahat bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadan kovalanmak sevinçli ve güzel günler görüleceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında kovayla su vermek sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında bir kişi tarafından kovalanmak duymadığı sözleri duyacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir