AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta siyah köpek görmek

Kahve falında mezarlıkta siyah köpek görmek

Kahve falında mezarlıkta siyah köpek görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, güzel bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta siyah köpek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişinin güzel bir jestiyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında mezarlıkta siyah köpek görmek yeni işlere ve projelere gireceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar üstünde köpek görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlık köpek görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, maddi açıdan ferahlayacağına yorulur.

Kahve falında köpek mezarı görmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine işarettir.

Kahve falında mezarlık ve köpek görmek eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, çok rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünde köpek görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine işarettir.

Kahve falında mezarda köpek görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta köpek görmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir