AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar kazıldığını görmek

Kahve falında mezar kazıldığını görmek

Kahve falında mezar kazıldığını görmek iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar kazıldığını gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızı kendi başınıza veya sessizce devam ettirmeniz durumunda hedeflerinize ulaşabilir, istediğiniz konularda başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

Kahve falında kazılmış boş mezar görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine inanılır.

Kahve falında mezar kazıldığını görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, çok hayırlı insan olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi mezarının kazıldığını görmek masraflarının azalacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında mezar kazılırken görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, maddi konularda kayıplar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi mezarını kazılmış görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar kazılmasını görmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında kazılı mezar görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kazılan mezar görmek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir