AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah makara ip görmek

Kahve falında siyah makara ip görmek

Kahve falında siyah makara ip görmek oldukça büyük başarılara, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında siyah makara ip gördüyseniz:

  • İnsancıl tarafımız baskın olacak.

Kahve falında siyah makara ip görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ip makara görmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında makaraya sarılı ip görmek maddi olarak zarar edileceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ip makarası görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah makara görmek fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında makarada iplik görmek manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, kazancından başkalarına da vereceğine delalet eder.

Kahve falında dikiş makarası görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil makara görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir