AnaSayfa / Genel / Kahve falında makarada iplik görmek

Kahve falında makarada iplik görmek

Kahve falında makarada iplik görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, geçim derdine gireceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına işarettir.

Kahve falında makarada iplik gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz bazı planlarınızın önünde duran veya oluşabilecek engelleri aşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında makarada iplik görmek falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iplik makarası görmek hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında siyah makara ip görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil makara görmek yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına delalettir.

Kahve falında siyah makara görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında makaraya sarılı ip görmek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dikiş makarası görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ip makarası görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir