AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip makarası görmek

Kahve falında ip makarası görmek

Kahve falında ip makarası görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, başarılarının düşeceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında ip makarası gördüyseniz:

  • Çabuk vazgeçmeyin.

Kahve falında siyah makara ip görmek maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ip makara görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında makaraya sarılı ip görmek mutlu olacağınıza, uykusuz ve halsiz düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ip makarası görmek çok günah işleyeceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iplik makarası görmek bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dikiş makarası görmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında makarada iplik görmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında makaralar görmek borçların sonlandırılacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir