AnaSayfa / Genel / Kahve falında makaraya sarılı ip görmek

Kahve falında makaraya sarılı ip görmek

Kahve falında makaraya sarılı ip görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, aşık olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında makaraya sarılı ip gördüyseniz:

  • Bir an önce kendinizi affettirmenin yolunu bulun.

Kahve falında makaraya sarılı ip görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ip makarası görmek üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ip makara görmek büyük rahatlık yaşanacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah makara ip görmek herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında siyah makara görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine inanılır.

Kahve falında dikiş makarası görmek dikkat çekeceğine, işlerin yoluna gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz makara görmek kötü günleri arkasında bırakacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında makaralar görmek hakkında iyi yorumlar yapılacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir