AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip makara görmek

Kahve falında ip makara görmek

Kahve falında ip makara görmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, yolunda gideceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, bereket ve huzur geleceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına delalet eder.

Kahve falında ip makara gördüyseniz:

  • Çok önem verdiğiniz kimseleri ya da önemli noktalarda bulunan kimseleri sözlerinizle etkilemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında makaraya sarılı ip görmek derde ve kedere düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına yorulur.

Kahve falında siyah makara ip görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında ip makara görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ip makarası görmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına işarettir.

Kahve falında siyah makara görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iplik makarası görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında makarada iplik görmek para pul sahibi olacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında renkli makara görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir