AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah makara görmek

Kahve falında siyah makara görmek

Kahve falında siyah makara görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah makara gördüyseniz:

  • Belli yönlerde ilerleyebilmek için kendinize zaman yaratmalısınız.

Kahve falında siyah makara görmek çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah makara ip görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında makaralar görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında makaraya sarılı ip görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına inanılır.

Kahve falında iplik makarası görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında makarada iplik görmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz makara görmek can sıkıntısının sona ereceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında dikiş makarası görmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir