AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikiş makarası görmek

Kahve falında dikiş makarası görmek

Kahve falında dikiş makarası görmek önemli bir lider haline geleceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, mutluluğunun zedeleneceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına işarettir.

Kahve falında dikiş makarası gördüyseniz:

  • Uzun mesafeli yolculuklar sizi rahatsız edebilir, uzaktaki bir tanıdığın sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında dikiş makarası görmek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah makara görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, çirkin sözler işitileceğine işaret eder.

Kahve falında makarada iplik görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ip makara görmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında makaraya sarılı ip görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz makara görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, her zaman neşeli olacağına işaret eder.

Kahve falında makaralar görmek kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah makara ip görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir