AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil makara görmek

Kahve falında yeşil makara görmek

Kahve falında yeşil makara görmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, itibar kaybedeceğine, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil makara gördüyseniz:

  • Duygusal konuları ele alış biçiminiz özel yaşamınızda fark yaratmanıza yardım edebilir.

Kahve falında yeşil makara görmek dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında makaralar görmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında makaraya sarılı ip görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine yorulur.

Kahve falında renkli makara görmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah makara ip görmek önemli kararlar alınacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında dikiş makarası görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz makara görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında iplik makarası görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir