AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah leke görmek

Kahve falında siyah leke görmek

Kahve falında siyah leke görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, yeni yollara girileceğine, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah leke gördüyseniz:

  • Hiç durmadan problemli bir konuyu dile getirmeniz diğerleri için zorlayıcı bir durum olabilir.

Kahve falında siyah lekeler görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah leke görmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücutta siyah leke görmek geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında vücutta siyah lekeler görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına inanılır.

Kahve falında dişte siyah leke görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda siyah leke görmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda siyah lekeler görmek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde siyah leke görmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, yokluk çekeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir