AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişte siyah leke görmek

Kahve falında dişte siyah leke görmek

Kahve falında dişte siyah leke görmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine işaret eder.

Kahve falında dişte siyah leke gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızın, anlaşmalarınızın veya maddi şeylerin üzerinden geçebilir istediğiniz şeylere sahip bir kişiyle tekrar bağlantı kurma şansı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında dişte siyah leke görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına alamet eder.

Kahve falında dişleri lekeli görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerde leke görmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, işlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında lekeli diş görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dişte leke görmek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine inanılır.

Kahve falında diş lekesi görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına alamet eder.

Kahve falında dişlerini lekeli görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına delalettir.

Kahve falında vücudunda siyah leke görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sıkıntılarının artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir