AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah lekeler görmek

Kahve falında siyah lekeler görmek

Kahve falında siyah lekeler görmek kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına işaret eder.

Kahve falında siyah lekeler gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projelerde yapacağınız ufak tefek düzenlemeler mükemmel sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında vücutta siyah lekeler görmek maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, çok hayırlı işlere atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde siyah leke görmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına inanılır.

Kahve falında vücutta siyah leke görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah lekeler görmek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtında siyah leke görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında vücudunda siyah leke görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah leke görmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda siyah lekeler görmek ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir