AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuya düşmekten kurtulmak

Kahve falında kuyuya düşmekten kurtulmak

Kahve falında kuyuya düşmekten kurtulmak kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, alanında marka bir isim olacağına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyuya düşmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler ufak sorunlara neden olabilir.

Kahve falında kuyuya düşmekten kurtulmak o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında kuyuya düşerken kurtulmak yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dipsiz kuyuya düşmek variyetini çoğaltacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kireç kuyusuna düşmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara kuyuya düşmek maddi kayba uğrayacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine delalet eder.

Kahve falında kuyunun içine düşmek sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında derin bir kuyuya düşmek dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına delalet eder.

Kahve falında su kuyusu düşmek problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir