AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyu ya düşmek

Kahve falında kuyu ya düşmek

Kahve falında kuyu ya düşmek ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyu ya düşmek gördüyseniz:

  • Duygusal olarak oldukça hassassınız.

Kahve falında siyah kuyuya düşmek hastalanacağına, üzüleceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına işaret eder.

Kahve falında kör kuyuya düşmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine inanılır.

Kahve falında karanlık kuyuya düşmek çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına rivayet eder.

Kahve falında dipsiz kuyuya düşmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında boş kuyuya düşmek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, kazancından başkalarına da vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında derin kuyuya düşmek stres atılacak aktiviteler yapılacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına yorulur.

Kahve falında içi su dolu kuyuya düşmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalet kuyusuna düşmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir