AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah köpek ısırması görmek

Kahve falında siyah köpek ısırması görmek

Kahve falında siyah köpek ısırması görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah köpek ısırması gördüyseniz:

  • Sorunlu konuları yatıştırmak size düşüyor.

Kahve falında siyah bir köpek tarafından ısırılmak zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah köpek ısırması görmek kazanç kapılarının kapanacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında siyah köpek tarafından ısırılmak yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ısıran siyah köpek görmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, yeni bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında bir köpek tarafından ısırılmak eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek tarafından ısırıldığını görmek dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında köpek tarafından ısırılmak emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğin ısırması görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, yeni bir semte taşınılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir