AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin ısırması görmek

Kahve falında köpeğin ısırması görmek

Kahve falında köpeğin ısırması görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğin ısırması gördüyseniz:

  • Doğru yoldan ilerleyebilir veya daha anormal ya da kuraldışı diyebileceğimiz seçimler yapabilirsiniz.

Kahve falında kurt köpeği tarafından ısırılmak borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine alamet eder.

Kahve falında köpek ısırırken görmek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Kahve falında bir köpek tarafından ısırılmak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elini köpek ısırması görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında köpek ısırmasından kurtulmak devlete hizmet etmeye, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuduz köpek ısırması görmek hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına alamet eder.

Kahve falında köpek ısırması ve köpeği öldürmek durumunun git gide kötüleşeceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kurt köpeği ısırması görmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir