AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek tarafından ısırıldığını görmek

Kahve falında köpek tarafından ısırıldığını görmek

Kahve falında köpek tarafından ısırıldığını görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek tarafından ısırıldığını gördüyseniz:

  • Size yardımcı olan kişilerle aranızda güçlü bağlar kurabilirsiniz.

Kahve falında siyah köpek tarafından ısırılmak bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında köpekler tarafından ısırılmak kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine yorulur.

Kahve falında bir köpek tarafından ısırıldığını görmek şan şöhret kazanacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah bir köpek tarafından ısırılmak kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurt köpeği tarafından ısırılmak onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, güzel bir yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında kuduz köpek tarafından ısırılmak işinde geniş yetkilerle donatılacağına, gururlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında iki köpek tarafından ısırılmak dileklerinin kabul olacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında köpek tarafından ısırılmak hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir