AnaSayfa / Genel / Kahve falında ısıran siyah köpek görmek

Kahve falında ısıran siyah köpek görmek

Kahve falında ısıran siyah köpek görmek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ısıran siyah köpek gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla bağlantılı işlerde veya yolculuklar esnasında sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında siyah köpek tarafından ısırılmak borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına delalettir.

Kahve falında siyah bir köpek tarafından ısırılmak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah köpek ısırması görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ısıran siyah köpek görmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, rakipsiz hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında kara köpek tarafından ısırılmak doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek ısırması ve köpeği öldürmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına inanılır.

Kahve falında ısırmayan köpek görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulur.

Kahve falında köpeğin elini ısırmasını görmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, işbirliği içinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir