AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kol saati görmek

Kahve falında siyah kol saati görmek

Kahve falında siyah kol saati görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, bolluğun ve verimin de artacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında siyah kol saati gördüyseniz:

  • Nedeni olmayan sinir gerilimleriniz olabilir.

Kahve falında siyah kol saat görmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah kol saati almak daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kol saati görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kol saati takmak elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek kol saati görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kol saatini suya düşürmek maddi olarak zorluk çekileceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında birinden kol saati hediye almak parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında kol saati kordonu görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir