AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol saati kordonu görmek

Kahve falında kol saati kordonu görmek

Kahve falında kol saati kordonu görmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, kötü kişilere yakın olacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, başarıya giden yolların açık olacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kol saati kordonu gördüyseniz:

  • Belli konuların içinde yer almaya karar vermeden önce, içerdiği riskleri araştırmanız gerekiyor.

Kahve falında kol saati kordonu görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kol saat kordonu görmek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz kordonlu saat görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, onları koruyup kollayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saat kordonu görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi kordonlu saat görmek alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kordonsuz saat görmek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında siyah kordonlu saat görmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kordonu kesilmemiş bebek görmek fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir