AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kol saat görmek

Kahve falında siyah kol saat görmek

Kahve falında siyah kol saat görmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, onlarla ayrı düşeceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kol saat gördüyseniz:

  • Olayları değerlendirirken duygularınızla değil, mantığınızla hareket edin.

Kahve falında siyah kol saati almak isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, mutlu bir evliliğe işaret eder.

Kahve falında siyah kol saati görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kol saati takmak yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, borçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kol saat görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında iki kolunda saat görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kol saati takmak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı kol saati görmek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kol saati çalmak sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir