AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol saatini suya düşürmek

Kahve falında kol saatini suya düşürmek

Kahve falında kol saatini suya düşürmek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, aileyle iş yapmayacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kol saatini suya düşürmek gördüyseniz:

  • Birtakım olumsuz etkiler altındasınız.

Kahve falında kol saatini suya düşürmek başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında kol saatini düşürmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın renginde kol saati görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, kişinin gönlünü alacağına delalettir.

Kahve falında güzel bir kol saati görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi kol saati görmek hep onlara layık olmaya çalışacağına, tövbe etmeye alamet eder.

Kahve falında bayan kol saati bulmak dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına delalettir.

Kahve falında altın kol saat görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında değerli kol saati görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir